Πιπεριές Φλωρίνης - Ψητές στο ελαιόλαδο - Υγιεινές συνταγές

Πριν δούμε τη συνταγή για τις πιπεριές Φλωρίνης να πούμε 2 λόγια σχετικά. Οι καυτερές, κόκκινες πιπεριές που είναι γνωστές.
Πιπεριές Φλωρίνης
Πριν δούμε τη συνταγή για τις πιπεριές Φλωρίνης να πούμε 2 λόγια σχετικά. Οι καυτερές, κόκκινες πιπεριές που είναι γνωστές και ως «Τσίλι» έχουν τα ίδια αποτελέσματα με την μουστάρδα. Η καθηγήτρια Henry μελέτησε το θέμα, κάτω από διαφορετικές συνθήκες όπως και με τη μουστάρδα και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Οι δυνατότητα των κόκκινων καυτερών πιπεριών να ανεβάζουν το μεταβολικό ρυθμό, δουλεύει θαυμάσια και δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αρκεί να βάλετε όσες σας ευχαριστούν στις σάλτσες ή τις σούπες σας.
καυτερή

Συνταγή για ψητές πιπεριές Φλωρίνης στο ελαιόλαδο 

Υλικά

  • Πιπεριές Φλωρίνης (ανάλογα με την ποσότητα που θέλουμε)
  • Σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
  1. Πλένουμε τις πιπεριές, μέχρι να στεγνώσουν στρώνουμε ένα λαδόχαρτο σε ένα ταψί και τις βάζουμε μέσα. 
  2. Τις βάζουμε μέσα στο φούρνο για ψήσιμο και κατά διαστήματα να τις γυρνάμε για να ψηθούν καλά. 
  3. Τις αφήνουμε λίγα λεπτά να κρυώσουν κάπως και αφαιρούμε τα κοτσάνια τους, τις κόβουμε κατά μήκος στη μέση, αφαιρούμε τους σπόρους και τις ξεφλουδίζουμε προσεκτικά.
  4. Τις τοποθετούμε σε στρώσεις μέσα σε ένα βάζο, κάθε στρώση την πασπαλίζουμε με λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο
  5. Γεμίζουμε το βάζο με παρθένο ελαιόλαδο και το αποθηκεύουμε στο ψυγείο ή σε δροσερό, σκοτεινό μέρος 

Share it:

ΤΡΟΦΕΣ

ΥΓΙΕΙΝΕΣ-ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Post A Comment: