Σπανάκι με τόνο

Σπανάκι με τόνοΥλικά
  • 1 μπολ παγωτού σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα
  • 1 κουταλάκι μαγιονέζα
  • Λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 1 κουτί τόνος σε νερό
  • Αλάτι, πιπέρι
Ετοιμάζετε το σπανάκι. Το βράζετε σε αλατισμένο νερό. Στη συνέχεια το στραγγίζετε. Κατόπιν προσθέτετε τα μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το μαϊντανό. Τα ανακατεύετε όλα μαζί. Τέλος σκεπάζετε με τον τόνο.

Θρεπτικά στοιχεία της συνταγής: σπανάκι με τόνο
  • πρωτεΐνες
  • υδατάνθρακες
  • φυτικές ίνες
  • βιταμίνες: καροτίνη, C. νικοτινικό οξύ, φυλλικό οξύ, B8, Κ
  • μέταλλα - ιχνοστοιχεία: ασβέστιο, κάλιο, φώσφορος, νάτριο, σίδηρος, μαγνήσιο.
Λένα Τερκεσίδου - Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Share it:

ΥΓΙΕΙΝΕΣ-ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Post A Comment: