Responsive Ad Slot

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Όταν τρώμε στο εστιατόριο...

Βάζουμε στο πιάτο μια μια μικρή ποσότητα από τα εδέσματα που είναι σερβιρισμένα στο τραπέζι μας και αρκούμαστε μόνο σε αυτήν.

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

/ by Panagiotis Koursaris
εστιατόριο
  1. Βάζουμε στο πιάτο μια μια μικρή ποσότητα από τα εδέσματα που είναι σερβιρισμένα στο τραπέζι μας και αρκούμαστε μόνο σε αυτήν. Αν «τσιμπάμε» κατευθείαν από τα πιάτα, σίγουρα θα φάμε περισσότερο απ' όσο πρέπει - και πιο λαίμαργα.
  2. Αποφεύγουμε τα τηγανητά φαγητά, τα πολύ λιπαρά και τις σάλτσες. Αντίθετα, προτιμάμε τα λαχανικά, τις σαλάτες και το βραστό ρύζι.
  3. Για επιδόρπιο διαλέγουμε φρούτα ή ζελέ, αλλά αν θέλουμε να δοκιμάσουμε ένα παραδοσιακό ή ένα λαχταριστό γλυκό, το μοιραζόμαστε με το σύντροφο ή τον φίλο/φίλη μας.
  4. Συνοδεύουμε το φαγητό μας με 1 -2 ποτηράκια κόκκινο κρασί ή 1 μέτριο ποτήρι μπίρα.
© all rights reserved