ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελληνική ομάδα που αψηφά τη βαρύτητα!

Η Ελληνική ομάδα που αψηφά τη βαρύτητα! Παναγιώτης Κουρσάρης 20.11.2013

Street workout/calisthenics όπως είναι γνωστό.
Οι Barwn Lave, είναι μια ελληνική ομάδα που αποτελείται από άτομα των 15 έως και 39 ετών και έχει σκοπό να… σας βγάλει στους δρόμους!
Με εκπληκτικές ασκήσεις, είτε ο ένας πάνω σε άλλους, είτε με περπατήματα στον αέρα μας κάνουν να αναρωτιόμαστε συνεχώς.
Ο Σκοπός τους, είναι να αποτελέσουν κίνητρο για τον κόσμο, να του δείξουν πως να γυμνάσουν ολόκληρο το σώμα τους στην φύση, αποκλειστικά με το βάρος του σώματος χωρίς γυμναστηριακή υποστήριξη, και γενικά την προώθηση του ελληνικού Street Workout!
Η ομάδα τους δημιουργήθηκε κάπου στα μέσα του 2012, το όνομα όπως καταλάβατε προέρχεται από την γνωστή φράση του Λεωνίδα “Μολών Λαβέ” θέλοντας έτσι να δείξουν και το ελληνικό στοιχείο στον έξω κόσμο.
Το “Μο"λων έγινε “Μπαρ"ων μιας και το κύριο στοιχείο του Street workout είναι η μπάρα απο το μονόζυγο (ελάτε να πάρετε τις μπάρες λοιπόν).

Καταλαβαίνουμε πως οι Μπαρών Λαβέ απευθύνονται σε πολύ κόσμο, η καλλισθενική γυμναστική είναι ένα σύστημα για όλους, μικρούς-μεγάλους αγόρια-κορίτσια!

Ας μην λέμε όμως πολλά και ας σας αφήσουμε να τους απολαύστε τους στα παρακάτω βίντεο!

Στο παρακάτω σύνδεσμο, θα βρείτε τη σελίδα τους στο facebook με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο, πληροφορίες για ανοιχτές προπονήσεις κ.α! https://www.facebook.com/BarwnLave