ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

Συμπληρώματα πρωτεΐνης βοδινού - Beef protein

Συμπληρώματα πρωτεΐνης βοδινού - Beef protein Παναγιώτης Κουρσάρης 11.08.2017

Ίσως άγνωστη σε αρκετούς, παρ' όλα αυτά η πρωτεΐνη βοδινού αποτελεί μια πηγή πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας και μάλιστα ίσης με αυτής της ορού γάλακτος (whey protein) αφού αποτελείτε από όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που συμβάλουν στην δόμηση των μυών.

H πρωτεΐνη βοδινού είναι από τις μόνες που μπορούμε να βρούμε χωρίς καθόλου σχεδόν λιπαρά μόλις 0,5γρ και καθόλου υδατάνθρακες 0γρ. Αυτό την κάνει μοναδική σε περιπτώσεις δίαιτας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι άλλες πρωτεΐνες είναι ακατάλληλες όταν ακολουθούμε μια υποθερμιδική διατροφή. Είναι πλέον γνωστό το ότι μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες συμβάλει στην απώλεια λίπους.

Ακόμα, γι αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την λήψη γάλακτος (δυσανεξία στην λακτόζη) μπορούν να στραφούν σε πρωτεϊνικά συμπληρώματα βοδινού.

Πλέον όλες οι εταιρείες συμπληρωμάτων προωθούν συμπληρώματα πρωτεΐνης βοδινού. Μία υψηλής ποιότητας είναι αυτή της Myprotein Carnipro. Με την σφραγίδα της Labdoor μίας ανεξάρτητης εταιρείας ελέγχου συμπληρωμάτων, η οποία φέρει μεγάλη ευθύνη για την πιστοποίηση των προϊόντων, σιγουρεύοντας ότι τα συμπληρώματα της Myprotein είναι απολύτως κατάλληλα για τους καταναλωτές της.    
    Βιβλιογραφία-Πηγή:
      http://journals.lww.com/nsca-jscr/Abstract/publishahead/The_Effects_of_Beef,_Chicken,_or_Whey_Protein.96027.aspx