Το Legion Run έρχεται στην Κύπρο (Λάρνακα) 29 Μαρτίου 2014 - Video

Το Legion Run είναι μια διαδρομή πέντε χιλιόμετρων με μεγάλα εμπόδια, η οποία απευθύνεται και προσφέρει μια ανεπανάληπτη πρόκληση σε άτομα από όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και σωματικής ικανότητας, λόγω του μη-ανταγωνιστικού της χαρακτήρα. Για μια μέρα μόνο, στις 29 Μαρτίου, χιλιάδες άτομα από εκατοντάδες ομάδες που ψάχνουν περιπέτεια και δύσκολες προκλήσεις, θα κατέλθουν στη Λάρνακα για να περάσουν περισσότερα από 18 εμπόδια από λάσπη, φωτιά, πάγο και συρματόπλεγμα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν την επιτυχία τους μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους τους με ζωντανή μουσική, φαγητό, μπύρα και διασκεδαστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Η κυπριακή εκδοχή του Legion Run αποτελεί την πρεμιέρα της περιοδείας του 2014, η οποία θα περάσει από άλλες επτά χώρες και οχτώ πόλεις της νότιου και ανατολικής Ευρώπης. Περισσότερα από τρία εκατομμύρια άτομα έχουν τρέξει σε τέτοιες διοργανώσεις  τα τελευταία τρία χρόνια ανά το παγκόσμιο. Το Legion Run είναι η πρώτη ευκαιρία για τους ανθρώπους που ζουν σ’ αυτή την πλευρά του πλανήτη, να λάβουν μέρος σε μια ανάλογη κούρσα, στη δική τους ή σε μια κοντινή τους χώρα και η Κύπρος παίρνει πρώτη τη σειρά της, τον Μάρτιο του 2014.

Το Legion Run έρχεται στην Κύπρο
“Το Legion Run προσφέρει κάτι πρωτόγονο και απελευθερωτικό για τους συμμετέχοντες. Είναι μια πρωτόγνωρη και ανεπανάληπτη εμπειρία τόσο για τους δρομείς, όσο και για τους θεατές”, ανέφερε ο Διευθυντής Εξωτερικής Επικοινωνίας, Αντώνης Αλεξόπουλος, PhD. “Ο μοναδικός συνδυασμός από σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, αναπόφευκτης ομαδικής συνεργασίας κατά τη διάρκεια της κούρσας, μαζί με τη ζωντανή μουσική, τα διασκεδαστικά παιχνίδια, το φαγητό και το γλέντι, είναι αποδεδειγμένα μια συνταγή επιτυχίας ανά το παγκόσμιο και σ’ αυτό στοχεύουμε το Μάρτιο στην Κύπρο. Είμαστε πεπεισμένοι πως το Legion Run θα είναι μια από τις κορυφαίες μέρες στη ζωή οποιουδήποτε λάβει μέρος”.

Τα εμπόδια είναι τοποθετημένα πάνω σε μια διαδρομή πέντε χιλιόμετρων και είναι κατασκευασμένα με τρόπο που δοκιμάζει τόσο το σώμα αλλά και το μυαλό, αφού οι δρομείς καλούνται να πηδήξουν πάνω από φωτιά, να σκαρφαλώσουν πάνω από τοίχους, να έρπουν μέσα σε λάσπη και κάτω από συρματόπλεγμα και να περάσουν μέσα δεξαμενές με πάγο και νερό. Μέχρι και πεντακόσιοι δρομείς ξεκινούν την ιδία ώρα, με κύματα εκκίνησης κάθε τριάντα λεπτά, ξεκινώντας από στις 10.00 και τελειώνοντας στις 15.00.

Ο χώρος του φεστιβάλ αποτελείται από μια μεγάλη σκηνή με ζωντανή μουσική από συγκροτήματα, DJs, επιδείξεις και διασκεδαστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς. Για να μάθετε περισσότερα για το Legion Run, επισκεφτείτε το www.legionrun.com ή επικοινωνήστε με τον Αντώνη Αλεξόπουλο στο 99524645 ή antonis@legionrun,com.

Το Legion Run είναι κάτι περισσότερο από μια κούρσα ή ένα γεγονός, είναι μια εμπειρία ζωής. Ο κάθε ένας συμμετέχει για τους δικούς του λόγους, αλλά όλοι τελειώνουν τη κούρσα “αλλαγμένοι”. Δεν είναι αγώνας δρόμου και το μόνο έπαθλο είναι η Περηφάνια. Το Legion Run είναι και συμβολίζει την υπερπήδηση προσωπικών προκλήσεων και την συγκίνηση της απόδειξης στο εαυτό σου ότι ΜΠΟΡΕΙΣ!

Παναγιώτης Κουρσάρης