ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Ειδική Διατροφή για όσους θέλουν επίπεδη κοιλιά!

Ειδική Διατροφή για όσους θέλουν επίπεδη κοιλιά! Παναγιώτης Κουρσάρης 02.08.2013

Για 4 εβδομάδες απαγορεύονται εντελώς τα ζυμαρικά, το ψωμί, τα γλυκίσματα, οι πολλές ωμές σαλάτες και τα βραστά χορταρικά. Για να καταπολεμήσετε την πείνα σας, τρώτε ντομάτες ή αγγούρια.

Εκτός από μερικές υπερβολικά αδύνατες γυναίκες που γεννήθηκαν έτσι και ο σωματότυπος τους δεν τους επιτρέπει να πάρουν κιλά, δεν υπάρχει καμιά γυναίκα στον κόσμο, που να μην έχει κάποτε στη ζωή της ακολουθήσει κάποια δίαιτα.
Και τις περισσότερες φορές, οι γυναίκες αυτές καταλήγουν στη δυσάρεστη διαπίστωση πως πείνασαν μερικές εβδομάδες και έχασαν 3-4 κιλά. Αλλά η αντιαισθητική «κοιλίτσα» τους δεν λιγόστεψε καθόλου.

Γιατί, όμως;

Η εξήγηση σ' αυτό το φαινόμενο είναι πολύ απλή… Κάθε δίαιτα που αποβλέπει στη μείωση του γενικού βάρους του σώματος στηρίζεται βασικά στις ωμές σαλάτες και τα βραστά λαχανικά, που είναι από τις τροφές με τις λιγότερες θερμίδες: Και τα δύο, όμως, περιέχουν πολλές δύσπεπτες ίνες, που αφομοιώνονται αργά και προκαλούν φούσκωμα στην κοιλιά, αλλοιώνοντας τελικά και ουσιαστικά τη μορφή της.

Όποια λοιπόν θέλει να καταπολεμήσει το πάχος ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς, πρέπει για τις τέσσερις εβδομάδες αυτής της δίαιτας να ξεχάσει τις ωμές σαλάτες και τα βραστά κουνουπίδια, λάχανα, μπρόκολα, κολοκύθια και πατάτες, όπως πρέπει να ξεχάσει τα ζυμαρικά, τα γλυκίσματα, το ψωμί, τα τηγανητά, τις σάλτσες και τα αναψυκτικό αεριούχα ποτά.

Επιτρέπεται να τρώει λίγο ρύζι την ημέρα, που έχει μεν τις ίδιες θερμίδες με τα ζυμαρικά, αλλά χωνεύεται πολύ πιο γρήγορα και δεν αφήνει άχρηστα θερμιδικά κατάλοιπα. Ακόμη, όσοι κάνουν την ειδική δίαιτα της κοιλιάς, πρέπει να προσέχουν τα φρούτα. Γιατί και προκαλούν φουσκώματα εξαιτίας των δύσπεπτων ινών που περιέχουν και διαθέτουν πολλή ζάχαρη, πράγμα που σημαίνει πολλές θερμίδες. Τα ωμά λαχανικά που επιτρέπονται σ' αυτή τη δίαιτα είναι οι ντομάτες, το αγγούρι, το μήλο και ο ανανάς.

**Δείτε το μενού 7 ημερών και αποκτήστε => ** επίπεδη κοιλιά