Ψητός Μπακαλιάρος με σαλάτα και φρούτα

Υλικά:

Εκτέλεση:

Προθερμάνουμε το φούρνο στους 450 βαθμούς. Τοποθετούμαι τους μπακαλιάρους σε ένα ταψί. Περιχύνουμε με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με το 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1/4 κουταλάκι πιπέρι. Ψήνουμε τους μπακαλιάρους όσο θέλουμε (προσέχουμε να μην τον κάψουμε). Εν τω μεταξύ, συνδυάστε τα νεκταρίνια, ελιές, κρεμμύδι, 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε ένα μέτριο μπολ. Βάζουμε το μείγμα μας πάνω από το τους μπακαλιάρους και το αφήνουμε και αυτό λίγο να ψηθεί. Τέλος πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό.

Παναγιώτης Κουρσάρης