Σογιόπιτα

Υλικά ζύμης:

Υλικά γέμισης:

Παρασκευή:

Φτιάχνουμε πρώτα τη ζύμη. Μετά ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια κούπα και τα ανακατεύουμε να γίνουν ένα μίγμα, που θα αποτελέσει τη γέμιση.

Με τη ζύμη ανοίγουμε φύλλο και στρώνουμε τη γέμιση. Σχηματίζουμε πίτες σε σχήμα τετραγώνου ή ορθογώνιου.

Η σογιόπιτα είναι φαγητό νόστιμο και θρεπτικό. Ένα δυο τεμάχια, μαζί με σαλάτα από διάφορα χόρτα, μερικές ελιές ανάλατες και γιαούρτι φτιάχνουν ένα γεύμα υπέροχο.

Παναγιώτης Κουρσάρης