ΑΥΞΗΣΗ ΜΥΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

Πώς η πρωτεΐνη όγκου βοηθά στην αύξηση μυικής μάζας

Πώς η πρωτεΐνη όγκου βοηθά στην αύξηση μυικής μάζας Παναγιώτης Κουρσάρης 06.11.2017

Η σκόνη πρωτεΐνης είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας όταν θέλουμε να αυξήσουμε την μυική μας μάζα. Πολλοί από εσάς έχετε βαρεθεί να αλλάζεται από την μια σκόνη στην άλλη χωρίς αποτέλεσμα. Αν η κύρια εστίασή σας είναι να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα, τότε νομίζω ότι λείπει η σωστή επιλογή μιας σκόνης πρωτεΐνης. Ποια είναι όμως η σωστή επιλογή; Ίσως είναι μια? φόρμουλα πρωτεΐνης όγκου. Δεν βοηθά μόνο στην αύξηση του μεγέθους των μυών, αλλά και σε πολλές άλλες λειτουργίες. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε λεπτομερώς σχετικά με τις φόρμουλες πρωτεΐνης όγκου, τα οφέλη που παρέχουν και το πώς λειτουργούν. Ας ξεκινήσουμε με μια εισαγωγή για την πρωτεΐνη όγκου.

Τι είναι η φόρμουλα πρωτεΐνης όγκου

Πρέπει πρώτα λοιπόν να γνωρίζεται τι είναι πραγματικά μια φόρμουλα πρωτεΐνης όγκου και τι περιέχει. Οι φόρμουλες πρωτεΐνες όγκου είναι συμπληρώματα υψηλής θερμιδικής αξίας παρόμοια με τις απλές σκόνες πρωτεϊνών, βοηθούν να προσθέσετε περισσότερη μυική μάζα στους μυς σας παρέχοντας ένα πλήρες μείγμα βασικών θρεπτικών ουσιών στο σώμα σας.?Γενικά περιέχουν διαφορετική ποσότητα πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπών, βιταμινών, ορυκτών και αμινοξέων.?Αυτά βρίσκονται συνήθως στα ντουλάπια συμπληρωμάτων του κάθε bodybuilder, καθώς τα παίρνουν συνήθως για να υποστηρίξουν την αποκατάσταση των μυών μετά από κάθε προπόνηση καθώς και για την αύξηση της μυικής μάζας προσθέτοντας τους επιπλέον βάρος.

Τι κάνει η φόρμουλα πρωτεΐνης όγκου στο σώμα σας

Επομένως, πώς μπορείτε να πάρετε επιπλέον μυικά κέρδη με την πρωτεΐνη όγκου; Όπως αναφέρθηκε ήδη, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας παρέχει ένα σημαντικό μέρος των μακροθρεπτικών ουσιών σε μορφή σκόνης για να εκπληρώσει τις θερμιδικές απαιτήσεις των μυών σας.?Είναι στην πραγματικότητα μια απλή λύση για να καλύπτετε την καθημερινή σας θερμιδική απαίτηση χωρίς να τρώτε περισσότερο φαγητό από ότι αισθάνεστε άνετα.

Πώς βοηθούν οι πρωτεΐνες όγκου στην ταχύτερη ανάπτυξη των μυών

Γενικά, τι μπορείτε να κάνετε στο σώμα σας με την καθημερινή διατροφή και τη σωματική σας δραστηριότητα; 3 διαφορετικά πράγματα:?

  1. Να αυξήσετε το βάρος σας
  2. Να μειώσετε το βάρος σας
  3. Να μείνετε στο ίδιο βάρος

Με απλά λόγια στην περίπτωση σας, η οποία είναι να κερδίσετε βάρος, το μόνο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να τρώτε περισσότερες θερμίδες από ότι καίτε. Χωρίς αμφιβολία η θερμιδική απαίτηση του σώματος σας μπορεί να εκπληρωθεί ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή χωρίς κάποιο σκεύασμα, αλλά σε αυτόν τον πολυάσχολο κόσμο, είναι αρκετά δύσκολο να τροφοδοτήσετε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στο σώμα σας με τα τρόφιμα. Γι’αυτό το λόγο η βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής έχει κατασκευάσει τις λεγόμενες φόρμουλες πρωτεΐνης όγκου (Mass Gainer) οι οποίες παρέχουν τις θερμιδικές απαιτήσεις που ζητά το σώμα σας για να αυξήσετε την μυική σας μάζα.

Πότε θα πρέπει να λάβετε μια φόρμουλα πρωτεΐνης όγκου

Λοιπόν, μια απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται από το είδος του συμπληρώματος πρωτεΐνης όγκου που παίρνετε.?Γενικά, είναι ένα συμπλήρωμα που λαμβάνεται πριν και μετά την προπόνηση.?Αν ψάχνετε ειδικά για έναν συμπλήρωμα που να μπορείτε να το λαμβάνεται πριν/μετά την προπόνηση, τότε διαλέξτε ένα χαμηλό σε λιπαρά και υψηλό σε διαλυτούς??υδατάνθρακες.?Η υψηλότερη ποσότητα υδατανθράκων γρήγορης δράσης βοηθάνε στην ώθηση των αμινοξέων στους μυς σας λίγο πιο γρήγορα, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη αύξηση των μυών

Πώς να επιλέξτε την σωστή επιλογή φόρμουλας πρωτεΐνης όγκου

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια καλή φόρμουλα πρωτεΐνης όγκου είναι αυτή που περιέχει υψηλή ποσότητα θερμίδων, αλλά και η πηγή αυτών των θερμίδων είναι εξίσου σημαντική.?Θυμηθείτε, ο στόχος σας δεν είναι μόνο να βάλετε βάρος αλλά να πάρετε όσο το πιο καθαρή μυϊκή μάζα. Επομένως η περιεκτικότητα σε λιπαρά στο συμπλήρωμα που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο χαμηλή, ειδικά σε κακά (https://tidd.ly/36qZPXz):

[36qZPXz

Οφέλη και πλεονεκτήματα από τη MyGainer

Η mygainer είναι μια εξαιρετική φόρμουλα πρωτεΐνης όγκου που έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας ποιοτικά θρεπτικά συστατικά τα οποία θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την μυική σας μάζα και δύναμη πάρα πολύ γρήγορα. Μερικά από τα βασικότερα οφέλη είναι:?

  • 57g πρωτεΐνης και 130 g υδατάνθρακες ανά μερίδα?
  • Εμπλουτισμένη με BCAA αμινοξέα
  • Υψηλής ποιότητας μείγμα Carb10™ από εξαιρετικά διαλυτούς υδατάνθρακες
  • Περιέχει D-Celle Whey®, μαζί με απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος και πρωτεΐνες γάλακτος

Δοσολογία της MyGainer

Προσθέστε 1 μεγάλη μεζούρα (204g) σε 500-1000 ml (ανάλογα με το πόσο γλυκιά γεύση σας αρέσει) νερό ή γάλα μέσα σε ένα σέικερ. Ανακινήστε καλά και είστε έτοιμοι. Μπορεί να καταναλωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας ή πριν/μετά την προπόνηση.