Τρόπος ετοιμασίας φαγητού για μείωση θερμίδων

μαγειρεματα χαμηλες θερμιδες
Braise σημαίνει μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά με υγρό σ' ένα καλυμμένο δοχείο. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μαλακώσετε σκληρά κομμάτια κρέατος.

Ψήσιμο στη σχάρα (broiling) είναι ένα γρήγορο ψήσιμο πάνω ή κάτω από άμεση φωτιά, επιτρέποντας στο λίπος να στάζει μακρυά από το κρέας χωρίς να ψήνεται μέσα στο λίπος που βγάζει το ίδιο το κρέας. Παραδοσιακά χρησιμοποιείτο για το ψάρι, λιπαρά κομμάτια κρέατος, και σκληρά κομμάτια κρέατος αφού πρώτα έχουν υποστεί μαρινάρισμα ή κτύπημα με γουδί.

Ατμός Τα φαγητά μαγειρεύονται μέσα σε μικρή ποσότητα κοχλαστού νερού. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποτραπεί η αποβολή των βιταμινών από τα χόρτα.

Σοτάρισμα είναι μια γαλλική λέξη για stir-fry. Είναι μια μέθοδος τηγανίσματος που όμως χρησιμοποιείται πολύ λίγο λάδι και τα φαγητά πρέπει να ανακατεύονται συνεχώς για να μην κολλούν στο τηγάνι. 
Share it:

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΥΓΙΕΙΝΕΣ-ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Post A Comment: