Είναι λίγο πιο εύκολος στη χρήση από τη σκόνη (δείτε την εδώ=> σκόνη με 5 μπαχαρικά), γιατί αναμειγνύεται ταχύτερα. Αν δεν έχετε ούτε πολτό ούτε σκόνη, θα μπορούσατε απλά να προσθέσετε στο φαγητό που μαγειρεύετε μια μικρή πρέζα κανέλα και γαρίφαλο, μολονότι η γεύση δε θα είναι η ίδια.
Υλικά που θα χρειαστείτε:
Υλικά που θα χρειαστείτε:
- 2 κουταλιές σκόνη 5 μπαχαρικών
- 1 κουταλιά σάλτσα σόγιας
- 2 λιωμένες σκελίδες σκόρδο