ΑΥΞΗΣΗ ΜΥΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

Συμπληρώματα αύξησης τεστοστερόνης

Συμπληρώματα αύξησης τεστοστερόνης Παναγιώτης Κουρσάρης 29.11.2014

Στο εμπόριο σε συμπληρώματα διατροφής κυκλοφορούν και διάφορες φόρμουλες που αυξάνουν την  τεστοστερόνη. Κατά την γνώμη μου νεαρά άτομα δεν έχουνε λόγο να χρησιμοποιούν τέτοιες φόρμουλες, δεν έχουν να τους προσφέρουν τίποτα.

Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για φόρμουλες αύξησης τεστοστερόνης είναι κυρίως:

  • D-Aspartic Acid
  • Βότανο Forskolin
  • Διάφορα άλλα βότανα όπως είναι το τρίμπουλους

Τα μόνα που επιστημονικά έχουν δείξει ότι μπορούν να αυξήσουν την τεστοστερόνη είναι το d-aspartic acid και το forskolin. Για το τρίμπουλους και μια σειρά από άλλα βότανα δεν έχουν γίνει εμπεριστατωμένες έρευνες που να αποδεικνύουνε την χρήση τους. Φυσικά καλό είναι να γνωρίζουμε ότι και να υπάρξει μια αύξηση τεστοστερόνης με διάφορα συστατικά, δεν σημαίνει ότι αυτό βοηθάει και στην μυική ανάπτυξη ή στην μυική απόδοση.

Αγορά συμπληρώματος αύξησης τεστοστερόνης

Μπορείτε να αγοράσετε από την ελληνική ιστοσελίδα myprotein 100% αυθεντικά και αποδοτικά συμπληρώματα σε πολύ καλές τιμές. Σας προτείνω τα παρακάτω που έχω ψάξει:

  1. TRIBULUS
  2. TRIBULUS PRO

Χρήση: Όσον αφορά τα δύο πιο πάνω συμπληρώματα λαμβάνετε 1-2 κάψουλες ημερησίως μαζί με το φαγητό. Για καλύτερα αποτελέσματα, πάρτε 1 κάψουλα επιπλέον πριν από την προπόνηση. Μπορεί να ληφθεί μέχρι και 8 εβδομάδες συνεχώμενα. Μετά από παύση 2 εβδομάδων μπορειτε να ξεκινήσετε ξανά.