All-Bran Delight (Γλυκό από All-Bran ή Musli)

Η συνταγή που θα δούμε είναι:

Υλικά (4 μερίδες):

Οδηγίες:

  1. Λυώστε με ένα γουδί (χωρίς όμως να γίνουν σκόνη) τα All-bran και καβουρδίστε τα σε ένα ξέβαθο ταψί με την μαργαρίνη και τις σταφίδες. Ανακατεύετε συνέχεια.

  2. Κτυπείστε καλά σε μίξερ ή σύρμα χεριού το γάλα με το κορν-φλουρ και ψήστε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πήξει.

  3. Κατεβάστε την κρέμα από την φωτιά και αφήστε να κρυώσει για μερικά λεπτά, προσθέστε το υποκατάστατο της ζάχαρης και ανακατέψετε καλά.

  4. Περιχύστε την μισή κρέμα μέσα σε μια πιατέλα (μεγέθους 20cmX17cm). Απλώστε από πάνω το μείγμα από το All-bran (εκτός μιας κουταλιάς) και τέλος την υπόλοιπη κρέμα. Σκορπίστε από πάνω την τελευταία κουταλιά All-bran και παγώστε.

  5. Σερβίρετε παγωμένο με φρέσκο φρούτο.

1 μερίδα

Παναγιώτης Κουρσάρης