ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Επίπεδη κοιλιά: 5 μύθοι

Επίπεδη κοιλιά: 5 μύθοι Παναγιώτης Κουρσάρης 07.03.2014

Όλοι θέλουμε να έχουμε ένα σέξι επίπεδο στομάχι, ειδικά όταν το καλοκαίρι είναι κοντά, και είμαστε πρόθυμοι να προσπαθήσουμε αρκετά για αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί άνθρωποι χάνουν τις προσπάθειές τους μόνο και μόνο επειδή έχουν μια λανθασμένη πληροφορία. Εδώ είναι 5 μύθοι που δεν πρέπει να πιστεύετε:

Πρέπει να κάνεις υπερβολική άσκηση κοιλιακών για ένα επίπεδο στομάχι
Extra ροκανίσματα δεν οδηγούν σε σφιχτό κοιλιακούς. Οι κοιλιακοί μύες υπάρχουν σε όλους τους ανθρώπους, απλώς μη περιμένετε να εμφανιστούν κάτω από ένα παχύ στρώμα λίπους στο στομάχι. Αν θέλετε να δείτε ένα πιο επίπεδο στομάχι και να εμφανιστούν οι κοιλιακοί σας, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο να κάψετε το στρώμα του λίπους που μπορεί να καλύπτει την κοιλιά σας. Το κλειδί είναι να μην το παρακάνετε με την εξάσκηση των κοιλιακών σας, αλλά να επικεντρωθείτε στο κάψιμο του λίπους.

Δεν πρέπει να τρως τίποτα για να αποκτήσεις ένα επίπεδο στομάχι
Μερικές φορές, ίσως να σκεφτείτε ότι πεθαίνοντας από την πείνα είναι ο μόνος τρόπος για να χάσετε βάρος και να αποκτήσετε μια επίπεδη κοιλιά. Κάνοντας το αυτό στον εαυτό σας δεν είναι μόνο αναποτελεσματικό, αλλά είναι και επικίνδυνο για τη συνολική ευτυχία και υγεία σας. Μπορεί να σκεφτείτε ότι η απότομη μείωση των θερμίδων θα οδηγήσει σε καλύτερα και γρήγορα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι το ανθρώπινο σώμα είναι πολύπλοκο. Ως αποτέλεσμα, πεθαίνοντας τον εαυτό σας από την πείνα μπορεί να διαταράξει τον μεταβολισμό του σώματός σας. Αυτό θα επιβραδύνει τα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να μην λιμοκτονήσετε τον εαυτό σας, αλλά να τρώτε υγιεινά γεύματα μετά από σύντομα χρονικά διαστήματα. Τρώγοντας λιγότερο μπορεί να είναι το κλειδί για την απώλεια βάρους, αλλά με το να μην τρώτε τίποτα και να πεθαίνετε τον εαυτό σας από την πείνα, σίγουρα δεν είναι το κλειδί.

Πρέπει να πάρεις χάπια αλλιώς δεν θα αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά
Λοιπόν, τα χάπια διατροφής και τα συμπληρώματα μπορεί να είναι αρκετά δελεαστικός τρόπος για να φτιάξετε μια επίπεδη κοιλιά. Υπάρχουν πολλά χάπια και συμπληρώματα που ισχυρίζονται ότι θα σας δώσουν μια επίπεδη κοιλιά. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να το πιστέψετε αυτό, καθώς δεν υπάρχει κανένα «μαγικό χάπι» που διατίθεται στην αγορά. Στην πραγματικότητα, τα χάπια αδυνατίσματος και τα συμπληρώματα είναι πιο πιθανό να βλάψουν την τσέπη σας από ό, τι να πετύχετε κάποιο αποτέλεσμα στην κοιλιά σας. Ξεκινήστε την άσκηση και άστε τα χάπια.

Συσκευασμένα προϊόντα διατροφής για καλύτερα αποτελέσματα
Υπάρχουν πολλά συσκευασμένα τρόφιμα που θεωρούνται πως είναι μια λύση για την απώλεια βάρους. Συνήθως, αυτά τα συσκευασμένα προϊόντα περιέχουν ζάχαρη. Υπάρχουν επίσης ορισμένα τεχνητά συστατικά που πραγματικά δεν χρειάζεται το σώμα σας. Ορισμένα συστατικά σε προσυσκευασμένα τρόφιμα δεν οδηγούν σε απώλεια βάρους, αλλά στην πραγματικότητα, μπορεί να έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε τα συσκευασμένα τρόφιμα και να επιμείνουμε σε μια θρεπτική διατροφή. Τα δημητριακά ολικής αλέσεως μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.

Μην τρως υδατάνθρακες αλλιώς δεν έχει κοιλιακούς
Πολλές έννοιες και παρανοήσεις κάνουν τον κόσμο να πιστεύει ότι οι υδατάνθρακες και κοιλιακοί δεν πάνε μαζί. Μπορείτε να τρώτε άνετα υδατάνθρακες, ενώ προσπαθείτε να αδυνατίσετε. Απλά αποφύγετε τους «κακούς υδατάνθρακες» και προτιμήστε τους καλούς όπως πλιγούρι βρώμης, δημητριακά ολικής αλέσεως και σκούρο ρύζι. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να τρώτε υγιεινούς υδατάνθρακες αντί να σταματήσετε όλους τους υδατάνθρακες.

Δείτε: διατροφη για επιπεδη κοιλια