FITNESS ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΛΟΥΤΟΙ

Γυναίκες με τέλειο σώμα - Η απάτη του ''φαίνεσθαι''

Γυναίκες με τέλειο σώμα - Η απάτη του ''φαίνεσθαι'' Παναγιώτης Κουρσάρης 23.08.2017

Σίγουρα πολλές αλλά και πολλοί από εσάς ‘‘ξεψαχνίζοντας’’ την αρχική στο instagram θα παρατηρείτε καλλίγραμμα γυναικεία σώματα με αυξημένη υπερτροφία των μυών, κυρίως στους γλουτούς, με μέση δαχτυλίδι και τεράστια στήθη σκεπτόμενοι το εξής. ‘‘Μα πως είναι δυνατόν?'’.

Η απάντηση είναι μία. Στο 95% των περιπτώσεων, δεν είναι δυνατόν . Πλέον η τεχνολογία του photoshop είναι τόσο ευκολόχρηστη, που πολλές φωτογραφίες έχουν περάσει από επεξεργασία για την βελτίωση της εικόνας.

Επίσης όταν υπάρχει και το οικονομικό αβαντάζ πολλές στρέφονται στην χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης λίπους. Το λίπος σε εκείνα τα σημεία που είναι έντονο και αντιαισθητικό αφαιρείται και προσθέτεται συνήθως σε γλουτούς και στο στήθος. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι μέση δαχτυλίδι με γλουτούς Kim Kardashian και στήθος Monica Bellucci.

f759cd5e66fcddccb2d9375512a98977_Generic.jpgΤέλος η χρήση αναβολικών απ ‘το γυναικείο φύλλο έχει αυξηθεί ραγδαία. Μια τέτοια γυναίκα όπως στην φωτογραφία έχει κάνει χρήση απαγορευμένων αναβολικών ουσιών αφού είναι σχεδόν αφύσικο εκτός σπανίων περιπτώσεων, να διατηρεί μια γυναίκα μόνο με γυμναστική και σωστή διατροφή τόσο χαμηλά ποσοστά λίπους με τόσο αυξημένη άπαχη μυική μάζα.

Εκεί που θέλουμε να καταλήξουμε είναι ότι κάθε φορά που βλέπετε κάποιο μοντέλο να επιδεικνύεται μέσω instagram παροτρύνοντας σας και εσάς να ακολουθήσετε την ‘‘μαγική’’ αυτή γυμναστική που κάνει, μην ψαρώσετε. Ο μόνος κερδισμένος θα είναι το ‘‘μοντέλο’’ αφού πλέον το instagram αλλά και το youtube έχει γίνει μια τεράστια βιομηχανία.?

Μην σας πιάνει το άγχος κάθε φορά που βλέπεται ένα υπερβολικά καλλίγραμμο σώμα, διότι γνωρίζεται ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται. Κάντε την γυμναστική σας ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή, έχοντας καθαρή συνείδηση μακριά από απαγορευμένες ουσίες που μπορούν να καταστρέψουν την υγεία σας. Αργά η γρήγορα τα συγκεκριμένα σώματα χωρίς πλέον την χρήση ουσιών από καλλίγραμμα θα γίνουν σαμπρέλες. Συμβουλευτείτε έναν γυμναστή ή γυμνάστρια όπου θα έχει γνώσεις πάνω στο fitness, στην μείωση του σωματικού λίπους και στην αύξηση της μυικής μάζας, για ένα ωραίο, φυσικό και φυσιολογικό σώμα και μην χάνεται το χρόνο σας ακολουθώντας τις μεθόδους των μοντέλων, χωρίς γνώσεις και σπουδές πάνω στον τομέα της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού.