ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

Συμπληρώματα για διατήρηση μυικής μάζας και γράμμωσης για το καλοκαίρι

Συμπληρώματα για διατήρηση μυικής μάζας και γράμμωσης για το καλοκαίρι Παναγιώτης Κουρσάρης 22.05.2015

Το καλοκαίρι έρχεται και ήρθε η ώρα να ενισχύσετε τις προπονήσεις σας με τα πιο κάτω συμπληρώματα καύσης λίπους και μυϊκής ανάπτυξης!

Έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό στο γυμναστήριο τους τελευταίους μήνες, δεν έχετε χάσει ούτε μία ημέρα προπόνησης και έχετε γίνει ειδικές στην καταμέτρηση μακροθρεπτικών συστατικών. Τώρα που η προπόνηση και η διατροφή σας βρίσκεται στην εντέλεια, ήρθε η ώρα να πάρετε τη μεταμόρφωση σας στο επόμενο επίπεδο! Με την σεζόν για τις παραλίες να κοντεύει, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να ανεβάσετε τα κέρδη καθαρής μυϊκής μάζας και να επιταχύνετε την απώλεια λίπους σας με αυτά τα ισχυρά συμπληρώματα!

Τα συμπληρώματα, όπως υποδηλώνει και το όνομα, είναι παρόν για να συμπληρώσουν ένα ήδη τέλειο πρόγραμμα διατροφής και προπόνησης. Ωστόσο, μπορούν επίσης να σας δώσουν αυτή την πρόσθετη ώθηση στο γυμναστήριο που μπορεί να χρειάζεστε.

Δεν πρόκειται να βρείτε ένα μαγικό χάπι που θα σας βοηθήσει να χάσετε τα τελευταία κιλά ανεπιθύμητου σωματικού λίπους ή που θα σας δώσει το ιδανικό σώμα από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά η προσθήκη αυτών των συμπληρωμάτων στο τρεχόν πρόγραμμά σας θα σας βοηθήσει να ετοιμαστείτε για την παραλία σε λιγότερο χρόνο!

Συμπληρώματα για την μείωση του λίπους

Έχετε αφιερώσει πολλές ώρες να σηκώνετε βάρη και να τρέχετε στο διάδρομο για να ρίξετε τα λίγα τελευταία κιλά για τις επερχόμενες διακοπές σας στην παραλία. Προτού προσθέσετε άλλη μια ημέρα καρδιαγγειακής άσκησης ή να διακόψετε το αγαπημένο σας cheat meal, μπορείτε να προσθέσετε ένα από αυτά τα καλά υποστηριζόμενα συμπληρώματα για να σας βοηθήσουν με τους στόχους απώλειας βάρους σας.

Πρωτεϊνη Ορού Γάλακτος

Εάν ο στόχος σας είναι να χάσετε το λίπος, κάντε την πρωτεΐνη προτεραιότητά σας. Η αυξημένη κατανάλωση πρωτεϊνών συνδέεται με υψηλότερα ποσοστά κορεσμού (αίσθημα πληρότητας) και θερμογένεσης (κατανάλωση ενέργειας). Προσθέτωντας απλά 20 γραμμάρια επιπλέον πρωτεΐνης ορού γάλακτος ανά ημέρα έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την απώλεια λίπους σε σχέση με ένα placebo. Ως μπόνους, οι σκόνες πρωτεΐνης είναι εύκολες να καταναλωθούν ενώ είστε στο πόδι και σας παρέχουν μια υψηλής ποιότητας, εύπεπτη και γρήγορης αφομοίωσης πηγή πρωτεΐνης.

Προτεινόμενη πρωτεΐνη για αγορά => Πρωτεϊνη Ορού Γάλακτος

Καφεϊνη

Γνωρίζετε ήδη ότι η καφεΐνη είναι η τέλεια επιλογή για να ξυπνήσετε το πρωί, αλλά ξέρατε ότι η καφεΐνη μπορεί επίσης να σας βοηθήσει απαλλαγείτε από αυτά τα τελευταία κιλά; Μην το παρεξηγήσετε όμως αυτό - δεν πρόκειται να δείτε τα αποτελέσματα ενώ κάθεστε στον καναπέ πίνοντας ένα παγωμένο καφέ μόκα. Ακόμα χρειάζεται να πάτε στο γυμναστήριο για να αποκομίσετε τα πλήρη οφέλη της καφεΐνης, αλλά οι μελέτες έχουν δείξει ότι τα συμπληρώματα που περιέχουν καφεΐνη μπορούν να αυξήσουν το ρυθμό της λιπόλυσης (διάσπαση του λίπους) και να βελτιώσουν την αντοχή στην άσκηση. Επιπλέον, έχει δείξει να αυξάνει την κατανάλωση ενέργειας κατά μέσο όρο 15,4%. Με άλλα λόγια, μπορείτε να αναμένετε μια αύξηση του ποσοστού καύσης λίπους και μια φαινομενικά ευκολότερη προπόνηση. Πάρτε 200-300mg (χιλιοστόγραμμα) καφεΐνης 30-60 λεπτά πριν από την προπόνηση σας. kafeini-apoleialipous.jpg

Επιγαλλοκατεχίνη-3 (EGCG)

Αν οι λιποδιαλυτικές ιδιότητες της καφεΐνης δεν σας είναι αρκετές, εξετάστε το συνδυασμό με EGCG, το κύριο συστατικό στο πράσινο τσάι που έχει προταθεί για την ενίσχυση του μεταβολικού ρυθμού. Όταν λαμβάνονται μαζί, ο συνδυασμός της EGCG και της καφεΐνης μπορεί να είναι πιο επωφελής όταν πρόκειται για την απώλεια λίπους και την αύξηση της ενέργειας.

Προτεινόμενη?επιγαλλοκατεχίνη?για αγορά => Επιγαλλοκατεχίνη EGCG

Ιχθυέλαιο

Το ιχθυέλαιο κάνει περισσότερα από το να υποστηρίζει απλά μια υγιή καρδιά. Προσθέτοντας 2 γραμμάρια (2.000 χιλιοστόγραμμα) ιχθυελαίου στη διατροφή σας μπορεί να αυξήσει το ποσοστό διάσπασης του λίπους και μπορεί ακόμη και να συμβάλει στην αύξηση της άπαχης μυικής μάζας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση ορισμένων φλεγμονών και πόνων που σχετίζονται με τη δίαιτα και τα υψηλότερα ποσά της άσκησης. Εάν σας ανησυχεί ένα πιθανό ρέψιμο, απλά προσθέστε λίγο λάδι σόγιας, λάδι κανόλα, λινέλαιο, ή κραμβέλαιο στη διατροφή σας αντ ‘αυτού. Αυτά τα έλαια παρέχουν τα ίδια ωμέγα-3 λιπαρά οξέα όπως και το ιχθυέλαιο.

**Προτεινόμενο?****Ιχθυέλαιο?****για αγορά =>?** SUPER ΩΜΕΓΑ 3

Συμπληρώματα για την αύξηση της μυικής μάζας

Αυτά τα συμπληρώματα δεν πρόκειται να σας ετοιμάσουν για το εξώφυλλο ενός Fitness περιοδικού, ωστόσο, μπορούν να αυξήσουν την απόδοση σας στο γυμναστήριο και να σας βοηθήσουν να πετύχετε την εμφάνιση που επιθυμείτε.

Κρεατίνη

Μπορεί να έχετε την εντύπωση ότι η κρεατίνη οδηγεί σε αύξηση του σωματικού βάρους. Για να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε πιθανή αύξηση του σωματικού βάρους και κατακράτηση νερού, συστήνουμε να λαμβάνετε 3-5 γραμμάρια την ημέρα για μια περίοδο τουλάχιστον 28 ημερών.

Η κεντρική ιδέα πίσω από τα συμπληρώματα κρεατίνης είναι ότι η αυξημένη συγκέντρωση της κρεατίνης θα αυξήσει τη διαθεσιμότητα της φωσφοκρεατίνης (PCR), ένα υπόστρωμα παραγωγής ενέργειας που μπορεί να βελτιώσει την απόδοση κατά τη διάρκεια άσκησης υψηλής έντασης. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι η συμπλήρωση κρεατίνης μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά αυξημένη αντοχή.

**Προτεινόμενη κ****ρεατίνη?**για αγορά => Κρεατίνη

Πρωτεϊνη Ορού Γάλακτος

Καταναλώνοντας 20 γραμμάρια πρωτεΐνης ορού γάλακτος πριν ή μετά την προπόνηση μπορεί να αυξήσει την πρωτεϊνική σύνθεση και την αποκατάσταση. Θα συστήναμε ένα συνδυασμό ορού γάλακτος και πρωτεΐνης καζεΐνης μετά την προπόνηση σας, καθώς ο συνδυασμός προκαλεί τη μεγαλύτερη αύξηση στην άλιπη μυική μάζα. Με τα πολλαπλά της οφέλη, ένα συμπλήρωμα πρωτεΐνης θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι μέρος του πλάνου διατροφής σας.

Βήτα-αλανίνη

Μόλις εμφανιστεί η κόπωση, προσπαθώντας να τελειώσετε αυτό το τελευταίο σετ squats ή τα τελευταία σας λεπτά διαλειμματικής στο διάδρομο μπορεί να φαίνεται σχεδόν αδύνατο. Η συμπλήρωση με βήτα-αλανίνη μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε αυτές τις τελευταίες επαναλήψεις ή να σας δώσει την επιπλέον ώθηση για να τρέξετε λίγο πιο γρήγορα. Πάρτε 3-6 γραμμάρια βήτα-αλανίνης καθημερινά για να βοηθήσει στη βελτίωση της ρυθμιστικής ικανότητας των μυών σας, οδηγώντας τελικά σε βελτιώσεις στην υψηλής έντασης άσκηση.

Προτεινόμενη?Βήτα-αλανίνηγια αγορά => [ΒΗΤΑ ΑΛΑΝΙΝΗ (https://tidd.ly/36qZPXz)") ή [ΒΗΤΑ ΑΛΑΝΙΝΗ (https://tidd.ly/36qZPXz)")