Πολτός με 5 μπαχαρικά

Είναι λίγο πιο εύκολος στη χρήση από τη σκόνη (δείτε την εδώ=> σκόνη με 5 μπαχαρικά), γιατί αναμειγνύεται ταχύτερα. Αν δεν έχετε ούτε πολτό ούτε σκόνη, θα μπορούσατε απλά να προσθέσετε στο φαγητό που μαγειρεύετε μια μικρή πρέζα κανέλα και γαρίφαλο, μολονότι η γεύση δε θα είναι η ίδια.
Υλικά που θα χρειαστείτε:

Αναμείξτε όλα τα υλικά, ώστε να γίνουν πολτός. Μπορείτε να το διατηρήσετε 1 βδομάδα στη συντήρηση του ψυγείου και σε ένα βιδωτό βαζάκι.

Παναγιώτης Κουρσάρης