ΚΑΨΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το μυστικό για κοιλιακούς six pack

Το μυστικό για κοιλιακούς six pack Παναγιώτης Κουρσάρης 27.04.2015

Σταματήστε να σπαταλάτε το χρόνο σας και αποκτήστε επιτέλους αυτούς τους πολυπόθητους κοιλιακούς μειώνοντας την κατανάλωση ζάχαρης, τα συχνά cheat meals και τα επεξεργασμένα τρόφιμα.

Ανάλογα με το στόχο σας, δεν μπορείτε να τρώτε τη σοκολάτα σας έχοντας και τη γράμμωση! Εάν ο στόχος σας είναι να δείτε τους κοιλιακούς σας γραμμωμένους, τότε θα σας αποκαλύψουμε ένα μικρό μυστικό, που σίγουρα όλοι έχετε ακούσει. Οι κοιλιακοί δεν γίνονται στο γυμναστήριο, γίνονται στην κουζίνα.

Αν κάνετε αμέτρητες ώρες αεροβικής άσκησης και ροκανίσματα κοιλιακών χωρίς κανένα αποτέλεσμα, ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε εκ νέου το πρόγραμμά σας. Όλοι θέλουν να μάθουν το μυστικό για ένα εντυπωσιακό six-pack και αυτή η αλήθεια μπορεί να σας απογοητεύσει… είναι η διατροφή σας. Μέχρι να καθαρίσετε τη διατροφή σας, ποτέ δεν θα δείτε τους κοιλιακούς που επιθυμείτε.

Ποια είναι η ιδέα μιας καθαρής διατροφής για σας; Σκεφτείτε το για λίγο: αν δεν μπορείτε να το σκοτώσετε ή να το φυτέψετε, τότε δεν πρέπει να το φάτε. Όπως είπαμε μπορεί να απογοητευτείτε, αλλά πόσο επιθυμείτε αυτούς τους κοιλιακούς;

Το βασικό συστατικό για την απώλεια του σωματικού λίπους δεν είναι μόνο να βρίσκεστε σε ένα θερμιδικό έλλειμμα, αλλά να ακολουθείτε επίσης μια καλή διατροφή. Αυτό σημαίνει την αποφυγή των επεξεργασμένων τροφίμων. Αν κάτι δεν μπορείτε να το προφέρετε, μην το φάτε.

Όσο λιγότερο επεξεργασμένο είναι ένα τρόφιμο, τόσο καλύτερο είναι για εσάς. Να διαβάζετε τις ετικέτες και να θυμάστε, όσο λιγότερα συστατικά τόσο το καλύτερο. Τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα υποβάλλονται σε επεξεργασία. Τα αλλαντικά επίσης υποβάλλονται σε επεξεργασία και είναι γεμάτα με νιτρικά άλατα. Αποφύγετε και τα δύο.

Κατά την ανάγνωση ετικετών να είστε ενήμεροι για συστατικά όπως τα μέταλλα και τις βιταμίνες. Αν εμφανίζονται στην ετικέτα τότε έχουν προστεθεί, και το προϊόν έχει μεταποιηθεί καθιστώντας το μια κακή επιλογή. Ο κανόνας αυτός ισχύει και για το γάλα χαμηλών λιπαρών, καθώς και στα δύο έχουν προστεθεί συστατικά. Αποφύγετε τα.

Κάποιες καλύτερες επιλογές περιλαμβάνουν το γάλα αμυγδάλου, το κατσικίσιο γάλα ή το γάλα ρυζιού. Εάν σκέφτεστε για το γάλα σόγιας, η σόγια παράγει οιστρογόνα και τα οιστρογόνα παράγουν λίπος!

Το σώμα μπορεί να επεξεργαστεί μόνο 3-6 γρ. ζάχαρης σε κάθε φορά (το πολύ 6). Περισσότερο από 6γρ. μετατρέπεται σε λίπος. Να βλέπετε την απλή ζάχαρη ως δηλητήριο για το σώμα.

Χρειάζονται τρεις εβδομάδες για να καθαρίσετε από τα απλά σάκχαρα. Τα Sweet-n-low και η Splenda είναι χημικές ουσίες. Επιλέξτε Stevia, 1 κουταλιά της σούπας μέλι ή ζάχαρη (όχι περισσότερο).  Ένα φρούτο από μόνο του είναι ένα σάκχαρο!

Όσον αφορά τους υδατάνθρακες, επιλέξτε από σύνθετους υδατάνθρακες, όπως το καστανό ρύζι, τη βρώμη και τις γλυκοπατάτες. Αποφύγετε τους απλούς υδατάνθρακες, συμπεριλαμβανομένου του άσπρου ρυζιού και ψωμιού.

Μερικές άριστες επιλογές περιλαμβάνουν το ψωμί Ιεζεκιήλ το οποίο μπορείτε να βρείτε στα κατεψυγμένα. Επιλέξτε ένα δημητριακό με 3γρ. φυτικών ινών ή και περισσότερο.

Cheat Days & Six Pack Κοιλιακοί

Τώρα τι γίνεται με εκείνα τα cheat days (ελεύθερα γεύματα); Δείτε το αναλόγως με το πως αντιδρά το σώμα σας. Κάποιοι μπορεί να αντεπεξέλθουν με ένα cheat την εβδομάδα, άλλοι με ένα κάθε δύο εβδομάδες, άλλοι είναι προτιμότερο να ακολουθούν συνεχόμενα μία καθαρή διατροφή με ίσως ένα cheat meal τον μήνα. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να αποφύγετε τα cheat days.

Αν τρώτε καθαρά, αλλά εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε θερμιδικό πλεόνασμα, οι κοιλιακοί σας δεν θα εμφανιστούν. Δεν πρέπει μόνο να τρώτε καθαρά, αλλά να βρίσκεστε επίσης σε ένα θερμιδικό έλλειμμα με σχετικά χαμηλό σωματικό λίπος ώστε να φανούν οι κοιλιακοί σας. Ένα υψηλότερο ποσό καθαρών θερμίδων τις ημέρες προπόνησης και ένα μικρότερο ποσό καθαρών θερμίδων και υδατανθράκων τις ημέρες που δεν προπονείστε.

Τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι αν νιώθετε υπερβολική πείνα την ημέρα προπόνησης ποδιών, δεν επιτρέπετε να φάτε ακόμη ένα μπολ βρώμης. Μπορείτε αλλά οι θερμίδες θα είναι και πάλι καθαρές.

Φυσικά υπάρχει πάντα μια εξαίρεση σε κάθε κανόνα ( μετα-προπονητική διατροφή), αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Το σώμα σας σας λέει επίσης τι χρειάζεται. Μετά από λίγο θα έχετε συνηθίσει την καθαρή διατροφή που θα σταματήσετε να λιγουρεύεστε πρόχειρα φαγητά, είναι απλώς μια νοοτροπία.

Συμπέρασμα

Όταν γκρινιάζετε και λέτε πως δεν πετυχαίνετε τον στόχο σας, ρίξτε μια ματιά στο πόσο καθαρά τρώτε. Σίγουρα θα απαντήσετε δική σας ερώτηση… δεν τρώτε τόσο καθαρά όσο θα μπορούσατε.

Και πάλι όλα εξαρτώνται από τους στόχους σας, αλλά αν προσπαθείτε να δείτε το πολυπόθητο six-pack, απορρίψτε κάποια cheat meals, φάτε καθαρά και παρακολουθήστε τους κοιλιακούς σας να εμφανίζονται! Αυτό είναι το μυστικό.