Αυτά που μπορεί να κάνει για σας το bodybuilding εγγυημένα

Αν μέχρι τώρα το μέλλον σας και το πάθος σας για το bodybuilding φαίνονται σαν μια ιστορία αδυσώπητου πεσιμισμού, να ξέρετε ότι δεν ήταν γραφτό να γίνει. Προσωπικά απλά επιθυμώ “να κρούσω τον κώδωνα” σε όλους όσους το πάθος τους για το bodybuilding ξεπερνά τις βιώσιμες προσδοκίες. Υπάρχουν επίσης και καλά νέα (πολύ καλά νέα βασικά). Δείτε το σαν μια αχτίδα ελπίδας για όλους όσους η αχαλίνωτη φιλοδοξία τους να ανέβουν στις κλίμακες του bodybuilding τους έκανε να φορέσουν παρωπίδες απέναντι στην πραγματικότητα. Σε αυτούς θα πω το εξής: Αν έχετε σκοπό να δώστε τον καλύτερό σας εαυτό στο bodybuilding, κάντε το για τους σωστούς λόγους. Ιδού λοιπόν τι μπορούν να κάνουν για σας όλες αυτές οι προπονήσεις καθώς και τέσσερα θετικά στοιχεία για τα οποία θα πρέπει να νιώσετε περήφανοι αν τα πετύχετε.

Υγεία, Δύναμη, Περηφάνια και Αυτοπεποίθηση

Υγεία
Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από περιττές ασθένειες και ανικανότητες, όπου οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος και η παχυσαρκία αυξάνονται σε καθημερινή βάση -παρά το γεγονός ότι υπάρχει πολλή ενημέρωση διαθέσιμη για όλους- το να ακολουθείτε έναν λογικό bodybuilding τρόπο ζωής θεωρείται σοφή επιλογή. Η χαμηλών λιπαρών, πλούσια σε ίνα, πρωτεϊνούχα διατροφή συνδυασμένη με χρήση ποιοτικών Βιταμινών και με τακτική εξάσκηση, καταπολεμά το φούσκωμα από τα fast food και το “αραλίκι” στον καναπέ την κάθε φορά.
Μπορεί να σας γλιτώσει το bodybuilding από το απλό κρυολόγημα; Όχι. Αλλά μπορεί να σας κρατήσει δραστήριους και δυνατούς για πολύ μεγαλύτερο διάστημα.
Δύναμη
Η πρόσθετη δύναμη που είναι αποτέλεσμα της τακτικής προπόνησης με αντίσταση, δεν μετράει μόνο στις πιέσεις πάγκου ή στο power rack. Οι καθημερινές δραστηριότητες που απαιτούν μυϊκή δύναμη, θα σας φαίνονται “παιχνιδάκι”. Ουσιαστικά, αν σας δει ένας γείτονας. να σηκώνετε βαριά αντικείμενά είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου θα προκαλέσετε τον θαυμασμό και τον σεβασμό στα μάτια του/της. Σε παρόμοια πράγματα λοιπόν, η μυϊκή δύναμη κάνει καλό, άσχετα με όσα αναφέρουν ή γράφουν οι διάφοροι “αρνητικοί”.

Περηφάνια
Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Μπορείτε να νιώσετε περήφανοι για το ότι -παρά τα όποια εμπόδια- καταφέρατε να δείξετε την εμμονή και την πειθαρχία που απαιτείται προκειμένου να μετατραπεί ένα σώμα από συνηθισμένο σε εντυπωσιακό και μυώδες. Το σώμα για το οποίο θα νιώσετε περήφανοι κοιτάζοντάς το στον καθρέφτη, θα αποτελέσει το αδιάψευστο στοιχείο της μακροχρόνιας αφοσίωσης που δείξατε απέναντι.στην τακτική εξάσκηση και της αυστηρής προσοχής στην διατροφή σας. Αν έχετε φανταστεί ένα φωτεινό “Μπράβο” να αναβοσβήνει στο στήθος σας, μια τέτοια εικόνα δεν θα ήταν καθόλου ανάρμοστη.

Αυτοπεποίθηση
Όσο δυναμώνετε το σώμα σας, αυξάνονται και οι πιθανότητες να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Η σκληρότητα στο γυμναστήριο μεταφράζεται και σε σκληρότητα στην ζωή. To bodybuilding μπορεί να σας δώσει επιπλέον σιγουριά για τον εαυτό σας. Γνωρίζοντας ότι κατέχετε μια -άνω του μέτριου- μυϊκή δύναμη, η οποία επιτεύχθηκε κατευθείαν μέσω της δικής σας σκληρής δουλειάς, η αξία είναι ανεκτίμητη, θα σας κάνει πιο ανθεκτικούς και πιο ελαστικούς ακόμα και στις δυσκολίες της ζωής. Με μια λέξη. θα είστε ακόμα περισσότερο άνδρες.
Ποιος ξέρει; Μπορεί να είστε κι' εσείς ένας στους χίλιους που διαθέτουν το σώμα ενός πρωταθλητή. Μπορεί να κατορθώσετε να βγάλετε: χρήματα με τα μπράτσα σας και να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας που βλέπει με τα δικά του μάτια το σώμα σας ακαταμάχητο. Αν δεν είστε όμως, το bodybuilding θα σας δώσει αναμφισβήτητα μια πιο ισορροπημένη και πιο ρεαλιστική κατανόηση του αθλήματος που αγαπάτε. Αυτό από μόνο του, είναι μεγάλη ανταμοιβή πραγματικά.

Muscle Mag

Παναγιώτης Κουρσάρης