ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

Tribulus

Tribulus Παναγιώτης Κουρσάρης 08.05.2015

Πότε να πάρετε το Tribulus - Γρήγορη Περίληψη

  • 200-500mg εκχυλίσματος Tribulus ανά ημέρα
  • Πάρτε το με άδειο στομάχι
  • Χρησιμοποιήστε το μαζί με άλλους ενισχυτές τεστοστερόνης
  • Πάρτε το κυκλικά για μέγιστη αποτελεσματικότητα

Τα οφέλη του Tribulus

Το Tribulus Terrestris είναι ένα φυτό που έχει χρησιμοποιηθεί στην Αγιουρβέδικη ιατρική και σε όλη την Ανατολική Ευρώπη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είχε χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τη λίμπιντο, τη δύναμη και την αντοχή, και γενικότερα ως προσαρμογόνο, για να προστατεύσει το σώμα από τις επιδράσεις του στρες.

Το Tribulus τράβηξε την προσοχή του δυτικού κόσμου το 1970, αφού Βούλγαροι αρσιβαρίστες απόδοσαν την επικράτηση τους στο άθλημα στα αποτελέσματα αυτού του φυτού. Από τότε, έχει γίνει ένα σημαντικό συστατικό στα συμπληρώματα ενίσχυσης της τεστοστερόνης και σε άλλες φυσικές θεραπείες που αποσκοπούν στην ενίσχυση της λίμπιντο και της δύναμης. Έχει επίσης μελετηθεί εκτενώς από τους δυτικούς επιστήμονες, οι οποίοι εντόπισαν μία δραστική ουσία μέσα στο φυτό που ονομάζεται protodioscin. Η protodioscin είναι ένα στεροειδές σαπωνίνης, το οποίο σημαίνει ότι έχει παρόμοια δομή με τις στεροειδείς ορμόνες που εκκρίνονται από το σώμα μας, ωστόσο αυτό δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

Αντ ‘αυτού, πιστεύεται ότι αυτό το φυσικό φυτικό εκχύλισμα είναι σε θέση να διεγείρει την παραγωγή της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) στην υπόφυση του σώματος. Αυτά τα υψηλότερα επίπεδα της LH στη συνέχεια σηματοδοτούν τα κύτταρα Leydig στους όρχεις να αυξήσουν την παραγωγή της τεστοστερόνης.

Επιπλέον, το tribulus έχει αποδειχθεί ότι έχει θετική επίδραση στον αριθμό των υποδοχέων τεστοστερόνης στα κύτταρα. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα παράγει όχι μόνο περισσότερη τεστοστερόνη, αλλά γίνεται πιο ευαίσθητο στις επιδράσεις της. Η τεστοστερόνη, φυσικά, είναι το ιερό δισκοπότηρο του bodybuilding, καθώς είναι ευρέως γνωστή ότι επιτείνει την ικανότητα του σώματος να οικοδομήσει μυϊκή μάζα και δύναμη. Το Tribulus δεν είναι ορμόνη, αντιθέτως, λειτουργεί μέσω της μεγιστοποίησης της φυσικής παραγωγής ορμονών του σώματος. Γι ‘αυτό είναι ένας ασφαλής και νόμιμος τρόπος για να βελτιστοποιήσετε την απόδοση και τα κέρδη μυών. Επίσης, πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι η χρήση Tribulus μπορεί να μειώσει το σάκχαρο στο αίμα καθώς και τη χοληστερόλη.

Πώς να πάρετε το Tribulus

Το Tribulus συνήθως πωλείται ως συμπυκνωμένο εκχύλισμα που έχει τυποποιηθεί για τη δοσολογία του protosioscin. Επειδή το Tribulus έχει μια χαρακτηριστική γήινη γεύση, είναι συνηθισμένο να βρείτε το εκχύλισμα του σε συσκευασμένη μορφή κάψουλας, αν και το εκχύλισμα σε σκόνη δεν είναι ασυνήθιστο.

Δόσεις εκχυλίσματος Tribulus εντός ενός φάσματος των 200-500mg ανά ημέρα είναι κοινές για τους άνδρες που θέλουν να βελτιστοποιήσουν την παραγωγή τεστοστερόνης, αν και αυτό θα ποικίλλει ανάλογα με την ισχύ του εκχυλίσματος και τις συστάσεις του κατασκευαστή.

Το Tribulus είναι μία πολύ δημοφιλής ένταξη στους ενισχυτές τεστοστερόνης, διότι μπορεί να συνεργαστεί με άλλα συμπληρώματα ενίσχυσης της τεστοστερόνης όπως το ΖΜΑ, το Μεθοξυ-7-ισοφλαβόνες και το Horny Goat Weed.

Το Tribulus μπορεί να χρειαστεί έως και δύο εβδομάδες όσον αφορά την επίδραση του στα επίπεδα της τεστοστερόνης, αλλά πολλοί άνδρες θα παρατηρήσουν μια ώθηση στη λίμπιντό τους κατά την πρώτη εβδομάδα χρήσης. Για να αποτρέψετε τον οργανισμό από την προσαρμογή στις επιπτώσεις αυτού του ισχυρού ενισχυτή τεστοστερόνης, το καλύτερο είναι να κάνετε ένα διάλειμμα κάθε τόσο. Ένας κύκλος οκτώ εβδομάδων που ακολουθείται από δύο εβδομάδες διακοπής είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να πάρετε τα βέλτιστα αποτελέσματα από αυτό το συμπλήρωμα.

Ο καλύτερος χρόνος για να λάβετε το Tribulus

Το Tribulus απορροφάται καλύτερα με άδειο στομάχι, και συνήθως λαμβάνεται σε μία μόνο ημερήσια δόση μισή ώρα πριν από ένα γεύμα. Μερικοί άνδρες πιστεύουν ότι λαμβάνοντας το πριν από την προπόνηση είναι επωφελής, αλλά άλλοι βρίσκουν πως αυτό δεν κάνει καμία διαφορά.

Αγορά

Για αγορά σας έχω 2 ψαγμένες επιλογής=> 

  1. TRIBULUS
  2. TRIBULUS PRO

Παρενέργειες

Παρενέργειες δεν έχουν παρατητηθεία μέχρι στιγμής