Αυγά γεμιστά

Υλικά

Εκτέλεση

Βράζετε τα αυγά ώστε να γίνουν σφιχτά. Τα κόβετε στη μέση. Αφαιρείτε τους κρόκους και τους λιώνετε. Τους ανακατεύετε με τη μουστάρδα, το ξίδι και την κάππαρη. Κατόπιν προσθέτετε και το γιαούρτι. Γεμίζετε τα ασπράδια με το μείγμα του γιαουρτιού. Κόβετε τις ελιές σε μικρούς κύβους και γαρνίρετε από πάνω. (Όση γέμιση σος περισσέψει τη χρησιμοποιείτε σαν σος για σαλάτα με λαχανικά.)

Θρεπτικά στοιχεία της συνταγής αυγών γεμιστών

Λένα Τερκεσίδου

Παναγιώτης Κουρσάρης