Ντομάτες γεμιστές με μανιτάρια

Υλικά

Εκτέλεση

Αδειάζετε τις ντομάτες. Τις γυρίζετε ανάποδα για λίγο να στραγγίξουν. Βάζετε εσωτερικά αλάτι και πιπέρι. Κόβετε τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες. Τα σοτάρετε ( γλώσσα μαγειρικής) με το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι. Στα συνέχεια προσθέτετε το μαϊντανό, τη μουστάρδα, μισό κουταλάκι αλεύρι, λίγο νερό, αλάτι και πιπέρι. Γεμίζετε τις ντομάτες με το μείγμα. Τελειώνετε ρίχνοντας από πάνω τριμμένη φρυγανιά και τις ψήνετε για λίγο στο φούρνο στους 180°C.

Θρεπτικά στοιχεία της συνταγής:

Λένα Τερκεσίδου - Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Παναγιώτης Κουρσάρης